Archief

Gruut Bakkes: Bleri Lleshi

Datum: 25 september 2018 19:30
Details :

Afspraak op DINSDAG 25 SEPTEMBER om 19u30 voor een nieuwe Gruut Bakkes-aflevering. En wie kunnen we hiervoor het best uitkiezen in Brussel? Bleri LLESHI natuurlijk.

Nemen we de wijze waarop Bleri onlangs nog naar aanleiding van de nominatie van Barones Mia Doornaert als voorzitter van het Vlaams Fonds voor de Letteren,  reageerde en velerlei banbliksems over zich heen kreeg (vanuit gekende hoek uiteraard gaande van NVA-kopstukken tot Lukas Vander Taelen, maar ook Benno Barnard, Geert van Istendael tot en met de ultieme reactie van onze dame zelf: “ik wil niet te veel aandacht besteden aan een marginaal mannetje als Lleshi”.)

Maar Bleri is veel meer dan dat: hij is politiek filosoof, jongerenwerker in Brussel… en auteur van verschillende boeken. In zijn laatste boek “De kracht van hoop”, pleit hij voor verzet, engagement en hoop. Want de geschiedenis toont aan: hoop kan de wereld veranderen.

Een schitterende aftrap voor het nieuwe werkjaar

Afspraak op DINSDAG 25 SEPTEMBER om 19u30 op het dakterras in het Centrum COOP. (F.Demetskaai 23, 1070 Anderlecht) voor een boeiend gesprek en een lekkere maaltijd.

We doen de activiteit trouwens in samenwerking met COOP.

Wees er snel bij - inschrijven is dus aan te raden: lpboonkring@hotmail.com

en of door overschrijving van 15€ op BE 40 001 1199489 63 van de Boonkring en dit liefst vóór 21 september!.