Archief

GRUUT BAKKES met Dokter Louis FERRANT.

Datum: 17 september 2014 19:00
Details :

onze eerste activiteit komt eraan: GRUUT BAKKES met Dokter Louis FERRANT.

Het menu is bekend: de hoofdplat wordt verzorgd door een " Gruut Bakkes", en wel  Dr. Louis Ferrant, bij velen al gekend als de zeer geëngageerde arts uit Kuregem.  Hij zal ons weten te boeien met verhalen over zijn wedervaren als huisarts in Brussel en omgeving.

Dr. Ferrant  heeft zich in 1976 als huisarts gevestigd in Kuregem en daar, zowel op medisch  als op sociaal vlak, pionierswerk verricht. Hij kreeg voor zijn baan-brekend werk, rond de tot dan niet zo gekende specifieke problematiek bij mensen met diverse culturele achtergronden dan ook de Prijs Verhulst- van Eekhoven. Ook in de louter medische wereld kreeg hij veel erkenning o.a. voor zijn inzet om voor huisartsen vorming en bijscholing in diversiteit te voorzien. Als bewijs van grote erkentelijkheid kreeg hij hiervoor de carrièreprijs Domus Medica.

Omdat zijn huisartsenpraktijk zo'n enorme omvang kreeg, werd het omgevormd tot wijkgezondheidscentrum Kuregem

Traditiegetrouw  hebben we gezocht naar een typische plaats in Kuregem, nl. wijkhuis "Cosmos", waar Mark D'Hondt de coördinatie verzorgt.

Datum: woensdag 17 september, 19u.
Plaats: wijkhuis Cosmos, Dokter De Meersmanstraat 14, Anderlecht,

Prijs: 15€

Inschrijven is sterk aan te raden. Doe het nu en ten laatste vóór maandag 15.09 via 02 649 35 87 of via lpboonkring@hotmail.com


Start van een nieuw werkjaar betekent traditiegetrouw een oproep om jullie lidmaatschap te verlengen: 15€ en je wordt gans het jaar op de hoogte gehouden. Vanaf 25€ behoor je trouwens tot de selecte groep van ere-leden. Rekeningnummer: BE40 001 1199489 63 van de Boonkring.